GY.I.K

Alap információ

Mi az a VisitMe és a VisitMe NOW 🚀?
🎉Üdvözöljük a VisitMe-nél, az online ételrendelési platformnál! Csatlakoztatjuk az éhes vásárlókat számos étteremmel és helyszínnel. Gyors kiszállításra vágysz? Ismerd meg a VisitMe NOW 🚀 szolgáltatásunkat, amely szupergyorsan eljuttatja a finom ételeket az ajtódig. 🍽️
Mi az a VisitMe Card és hogyan működik? 🎫
A VisitMe Card az Ön tökéletes gasztroútlevél! 🌍 Ez egy egyszeri vásárlású szolgáltatás, amely lenyűgöző kedvezményeket és exkluzív ajánlatokat kínál számos résztvevő étteremben, kávézóban, edzőteremben és még sok más helyen! 😍 Mindössze annyit kell tennie, hogy egyszer megvásárolja a kártyát a VisitMe kártyaüzletben az alkalmazáson vagy weboldalon, lekaparja a kódot a hátoldalon, amikor megkapja, aktiválja az alkalmazáson, és a partnereinknél bemutatja a VisitMe Cardját, hogy feloldja az ízletes megtakarításokat. Jó étvágyat! 🍽️
Mik azok a vCoinok és a kuponbolt a VisitMe platformon? 💰

A vCoinok a VisitMe virtuális pénznemei, amelyeket kizárólag az alkalmazáson keresztül történő rendelések leadásával szerezhetünk. A vCoinokat aztán a kuponboltban használhatja fel különleges kedvezmények és ajánlatok beváltására partner éttermeink, kávézóink és egyéb vállalkozásaink körében. A kuponboltban ráadásul szórakoztató játékok, vidám kütyük, rendezvényjegyek (amikor szervezünk ilyeneket) és még sok más is megtalálható! Ez az a módja, ahogy megköszönjük hűségedet a VisitMe ügyfélként, és még jutalmazóbbá tesszük élményedet! 💖

A rendelésről

Hogyan rendelhetek a VisitMe-n?
A rendelés gyerekjáték! 🌬️ Csak lépj fel a weboldalunkra vagy mobilalkalmazásunkra, válaszd ki a kedvenc éttermed, add hozzá a kosaradhoz a finom ételeket és menj a pénztárhoz. Könnyű, mint a piskóta! 🍋
Hogyan fizethetek a VisitMe rendelésemért?
💳 Válaszd a biztonságos online fizetést hitel- vagy bankkártyával a weboldalunkon vagy az alkalmazásunkon keresztül. Egyes éttermek esetében készpénzben és bankkártyával is fizethetsz a szállításkor.
Hogyan tudom, hogy a rendelésem megerősítésre került?
Ha a fizetésed sikerült, egy megerősítő oldalra kerülsz, és e-mailt kapsz. 📧 Ha egy VisitMe NOW 🚀 futár elindul a rendeléseddel, valós időben nyomon követheted a weboldalunkon vagy az alkalmazásunkon.
Lemondhatom a rendelésemet?
Ha az étterem még nem fogadta el a rendelésed, nyugodtan lépj kapcsolatba velük vagy az ügyfélszolgálatunkkal a lemondás érdekében. 💔 De ha már elkezdték az ételed elkészítését, előfordulhat, hogy nem tudják lemondani a rendelésed.
Mi van, ha ételallergiám vagy speciális étrendi igényeim vannak?
Semmi gond! 😇 Sok étterem kínálatában találsz olyan ételeket, amelyek megfelelnek az ételallergiáknak és az étrendi igényeknek. Nézd meg az étlapjukat, vagy hívd fel őket, hogy felfedezd a lehetőségeidet.
Kérhetek egy meghatározott szállítási időpontot?
Igen, valóban! 🕐 Néhány partnerétteremnél előrendelést adhatsz le és kiválaszthatod a kívánt szállítási időpontot a fizetés során. Mindent megtesznek, hogy eleget tegyenek a kérésednek.
Leadhatok rendelést elvitelre?
Természetesen! 🏃‍♂️ Válaszd az elvitelre szánt rendeléseket a kiválasztott partner éttermeknél. Az elvitel opciót válaszd a fizetés során, és a rendelésed készen áll rád, amikor érkezel. Fontos tudni, hogy nem minden étterem kínálja ezt a lehetőséget.

Technikai kérdések

Van-e további díj vagy költség a VisitMe használatáért?
VisitMe-nél az értékről van szó! 😎 Versenyelőnyünk abban rejlik, hogy csak szállítási díjat számítunk fel - nincsenek rejtett szolgáltatási díjak vagy felárak! A szállítási díjak változhatnak a VisitMe NOW 🚀 szolgáltatás vagy a függetlenül szállító partnerhelyek használata esetén.
Hogyan tudom, mikor érkezik meg a VisitMe NOW 🚀 partnerektől rendelt ételem?
Figyeld az e-mailben és az alkalmazásban érkező értesítéseket a rendelésed állapotáról. 🔔 Kövesd nyomon a rendelésed valós idejű előrehaladását a weboldalunkon vagy az alkalmazásunkon, és fordulj hozzánk az alkalmazásban található csevegéses ügyfélszolgálattal, ha kérdéseid vagy aggodalmaid vannak.
Hogyan követhetem a VisitMe NOW 🚀 rendelésemet?
A nyomon követés nagyon egyszerű! 📍 Az alkalmazásban leadott rendeléseknél koppints a három vonal ikonra ≡ → Saját rendelések → Rendelés megtekintése 👁️ → Kiszállítás nyomon követése. A weboldalon leadott rendeléseknél ellenőrizd az e-mailben kapott praktikus nyomon követési linket.
Mi történik, ha a rendelésem késik?
Ha a VisitMe NOW 🚀 rendelésed késik, ellenőrizd a nyomon követési információkat a frissítésekért. 🕰️ Jelentős késések esetén lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal. 😊
Megváltoztathatom a szállítási címet a rendelés leadása után?
Lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, hogy ellenőrizd, lehetséges-e a cím megváltoztatása. 🏠 Kérjük, vedd figyelembe, hogy az elküldött rendelések esetében lehet, hogy nem lehet címet változtatni, vagy felárat kell fizetni, ha az új cím a szállítási sugárzónán kívül van.
Borravalót adhatok a futárnak?
Természetesen! Nyugodtan adj borravalót készpénzben a futárnak. 💸 Nagyra értékelik a nagylelkűséged!
Mi van, ha rossz termékeket kapok vagy hiányzik valami a rendelésemből?
Ó, ne! 😟 Lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal vagy az étteremmel minél előbb, és együtt megoldjuk a problémát.
Hogyan adhatok visszajelzést vagy értékelést?
Mi ❤️ szeretünk tőled hallani! Oszd meg a gondolataidat visszajelzés vagy értékelés formájában a weboldalunkon vagy a mobilalkalmazásunkon. A véleményed segít nekünk fejlődni és jobban kiszolgálni téged. 🌱
Adhatok konkrét utasításokat a futárnak?
Természetesen! 📝 Írd be az egyedi kéréseket vagy utasításokat a "Rendelési megjegyzések" részbe a fizetés során. Ez lehet akár kapukód vagy a szállítási preferenciák. De ne feledd, hogy néhány kérés esetleg nem teljesíthető a körülményektől függően.

Titoktartás

Hogyan biztosítja a VisitMe az adatvédelemre vonatkozó GDPR és az Európai Unió és Magyarország magánéleti szabályainak betartását? 🔒

A VisitMe-nél nagyon komolyan vesszük az adatvédelmet és a magánélet védelmét! Megfelelünk az Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) és Magyarország összes releváns helyi törvényének, hogy megvédjük személyes adatait. Platformunk biztonságos titkosítást használ, és csak a szolgáltatásaink nyújtásához szükséges adatokat gyűjtjük és dolgozzuk fel. További információkat találhat adatvédelmi elkötelezettségünkről weboldalunkon található Adatvédelmi Szabályzatban. Fontos számunkra a bizalmad! 😊

Ügyfélszolgálat

Hogyan léphetek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal?
Itt vagyunk neked! 😊 Fordulj hozzánk az alkalmazásban található csevegéses ügyfélszolgálattal vagy írj nekünk az [email protected] e-mail címre.
Mit tegyek, ha az ételek minősége nem kielégítő vagy rossz?
Sajnáljuk, hogy nem vagy elégedett a rendeléseddel. 😞 Ne aggódj – lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal mielőbb, egyértelmű leírással és képi bizonyítékkal (ha lehetséges). Kivizsgáljuk az ügyet, és együttműködünk az étteremmel, hogy rendbe hozzuk a dolgot, legyen az visszatérítés vagy csere formájában.

VisitMe Kuponok

Szabályok és Rendelkezések

1. Csak a név szerinti tulajdonos használhatja ezt a kuponkódot, az átruházása tilos.

2. Minden kupon egy alkalomra érvényes; a másolatokat nem fogadjuk el.

3. Használd fel ezt a kupont november 30 előtt, utána már nem lesz érvényes.

4. A kedvezmény változhat, vagy a vállalkozók értesítés nélkül visszavonhatják azt.

5. A kupont készpénzre nem lehet váltani.

6. Nem kombinálható más ajánlatokkal, hacsak másként nincs feltüntetve.

7. Csak az eredeti kupon érvényes; fénymásolatokat vagy digitális képeket nem fogadunk el.

8. Csak a meghatározott üzleti helyeken érvényes.

9. Ha a vásárlás összege kevesebb, mint a kedvezmény összege, a különbözetet nem térítjük vissza.

10. Minden csaló szándékú használat érvényteleníti a kupont.

11. Kérdéseid? Fordulj hozzánk ügyfélszolgálatunkon keresztül.